Forældrefester uden børn - Prioritér dem!

WTF, Wish?!

HahahahahaHAHAejjjjhahaha <— Det er mig, der forsøger at transskribere de grin, der lød gennem hele stuen, da jeg sad med min telefon tidligere i dag.

De fleste kender Wish. Ikk’? Aka stedet, hvor man skal glemme sin dårlige samvittighed over for klimaet eller dårligt betalte arbejdere, inden man køber noget.

Stedet, hvor man kan købe alt lige fra konfetti stykvis (ja, det kan man) til EarPods, iPads og iPods (yes yes, no fake, all real, directly from China).

Jeg er slet ikke frelst. Da squishy-dillen var på sit højeste, og vi var for nærige til at give +100 kroner for en skumgummidims med duft, fik vi ret mange pakker fra Wish i postkassen. Fordi fragttiden ofte er på fem-seks uger, og vi derfor nåede at glemme, hvad der var bestilt, var det altid en spændende overraskelse, hvad der nu lå i pakken. Og pigerne nåede at få en ret imponerende samling af farvestrålende stinkfigurer. Jeg har da i øvrigt også bestilt mobilcovers på Wish, kommer jeg i tanke om. Og en t-shirt til Carla med et sjovt print.

Det var inden, squishyerne pludselig blev udråbt til djævlens værk, der i bedste fald kunne give udslæt og i værste fald kunne udslette alt liv på jord, fordi alle børn både fik kræft og blev ufrugtbare efter at have leget med dem.

Wish blev pakket pænt langt væk sammen med den store pose squishys.

Men jeg får stadig reklamer for Wish. Og her de seneste dage har de været særligt aggressive med markedsføringen. Måske fordi jeg bruger lang til på at sidde og bladre i annoncerne, mens jeg skiftevis griner, undrer mig og får ‘wow, sker det virkelig?!’-oplevelser.

Tjek selv:

Ja, man kan jo vælge at lade sig friste af en … en hundesele? Trusse? Til mænd eller kvinder?

Okay, HER er en trusse. Sorte blonder. Den ser da meget almindelig u.. WTF?!

På samme måde hører dette outfit ind under ‘when you see it’-kategorien … Så hvis du er i tvivl om, hvad du skal iklæde dig til årets julefrokoster, så stress no more. Det er især detaljen på kvinden til venstre, der gør sættet classy AF.

Noget, der ved første øjekast ligner en proptrækker eller et værktøj til et eller andet – som man aldrig ville gætte på var tåneglene. Jeg går ud fra, at den retter storetåneglen ud … Og så er det jo fikst, at man kan få den i både sølv og guld. Chic.

Begrebet syrebøffer får en helt ny betydning:

 

Start shopping!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forældrefester uden børn - Prioritér dem!