22 dage som veganer

Veganerudfordringen – dag 2

Det går sgu egentlig ok det her! Mine smagsløg har ret hurtigt vænnet sig til, at der kommer soya i kaffen i stedet for mælk (jeg bruger den, der har vanille i – måske det hjælper på det), og jeg har generelt ikke savnet det animalske. Men okay, to dage er ikke længe, I know;-)

Det hjælper nok på det, at jeg i lang tid ikke har spist særlig meget kød.

Det sværeste er nok alle tankerne omkring det. Altså at skulle stoppe op og læse varedeklarationen, inden man propper i munden. Og så kræver mange veganske retter lidt længere tid i køkkenet, synes jeg. Eller også er det igen bare fordi, jeg ikke har rutinen. For der findes sikkert også kødfri hjemmelavet fastfood.

Jeg har også skulle lukke af for det faktum, at der ligger en bøtte Ben & Jerry’s i fryseren. Must resist …

Meeen så var det, at jeg lavede en omgang ‘nicecream’. Oh my … Ved ikke, om det var fordi, jeg havde spist kål og linsebøffer til aften (ja, vi fik det samme igen), men det smagte vanvittigt godt!

Kort sagt var det bare frosne bananer proppet i min minihakker og blendet til lækker, blød is.

img_3935

Jeg puttede en teskefuld peanutbutter og en brik 85 % chokolade i også.

Seriøst – det var virkelig godt!!!

Og med tanke på ingredienserne kan man spise det på alle tider af døgnet – med god samvittighed;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

22 dage som veganer