Min søster er nu tættere på et kræftfrit liv

Tæt på et løftebrud;-)

Puha, tæt på, hva?

Jeg ligger i sengen. Tænderne er børstet. Dynen er foldet omkring fødderne (det skal den! Hvis jeg kan mærke, der er ‘hul’ et eller andet sted, så bliver der rykket rundt, indtil dynen slutter helt tæt). Vækkeuret er sat (altså alarmen på telefonen. Skal i øvrigt have lavet tonen om. Den er så agressiv. Noget med fuglefløjt eller bølgeskvulp vil være meget rarere – det gør jeg om lidt). Og så er det, jeg kommer i tanke om mit januarløfte.

Altså lyset er slukket og alt muligt, så det var lige på et hængende hår. Ja, det kan så ikke være på mit hår, for der kan der ikke hænge noget.

Se selv hvor mørkt her er:

img_2648

Ej okay, I får lige et billede fra tidligere i dag i stedet:

img_2645

Jeg elsker bare at tage billeder af dem, når de ikke ved det❤️ Aner faktisk ikke, hvad det er, de ser på telefonen. Muligvis en video om vilde rutchebaner eller farlige dyr.

Eller måske lige som forleden, da Caroline bad Siri om at finde en video med ‘en flot vandmelon’. Haha, så har hun set for meget youtube, når det er sådan noget, hun er nået til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min søster er nu tættere på et kræftfrit liv