Glimt fra en ferie...

Stilhed …

Edit: Så var det lige, at internettet kom op og køre igen! 😀 Det dér DNS-halløj virkede sgu alligevel. 

Den dér følelse, når computeren er i stykker, og man kun kan være online på telefonen 👎🏻

Altså jeg bruger min telefon til rigtig meget i hverdagen. Et hurtigt gæt er, at 97 pct. af min internetaktivitet foregår fra telefonen. Der er dog enkelte ting, der bare er nemmere fra den bærbare. At betale vinduespudseren for eksempel. Eller lede efter flybilletter – det kræver bare en større skærm af en eller anden grund.

Og blogindlæg! Det kan godt lade sig gøre at skrive fra telefonen. Og jeg kan endda tilføje billeder og alt muligt. Men det går bare langsommere, og så synes jeg heller ikke rigtig, jeg har det store overblik.

Det er derfor, der er lidt stille i øjeblikket. Vores bærbare vil simpelthen ikke gå på nettet! Og det er ikke fordi, nettet er nede, for wifi kører fint fra telefonen og iPad. Computeren gider bare ikke connecte med forbindelsen. Argh!

Jeg har lige forsøgt at ændre DNS-adressen (hedder det overhovedet en adresse?). Det hjælper ikke. Next step er lossepladsen og Elgiganten.

Livet er for kort til at mangle internet.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra en ferie...