Æblegrød/-mos - uden at skrælle et eneste æble!

Lifehacks #1 – Tip til at gøre *ALT* lidt nemmere

Wikipedia (ja, ja, I know) definerer lifehack således: “Life hack (or life hacking) refers to any trick, shortcut, skill, or novelty method that increases productivity and efficiency, in all walks of life”

Og nu bliver jeg faktisk i tvivl, om lifehack staves i ét eller to ord (lifehack/life hack?)… Nå, vi tager den fordanskede version i ét ord.

Altså noget, du gør, som gør noget andet meget nemmere/hurtigere/effektivt.

Man kan argumentere for, at tre børn er et lifehack i sig selv. Altså et meget langsigtet et af slagsen. For jo flere styks afkom, du sætter i verden, jo nemmere bliver din alderdom. Teoretisk – for der er selvfølgelig forbehold for, at der kan ske alt muligt, der gør, at det så slet ikke ender sådan, men på papiret øger du din chance for at blive kørt allevegne, slippe for plejehjem, at skulle finde klapstolene frem juleaften, fordi der er så mange, der vil fejre dagen med dig og alt muligt andet hyggeligt, når du ved hjælp af børn udvider din familie.

Men ironisk nok så øger antallet af børn også behovet for smutveje i hverdagen. Er der noget, jeg er god til, så er det at finde (og finde på) hacks, der gør, at jeg ikke drukner i hverdagen.

Oooog som en service vil jeg nu afsløre en række af de lifehacks, jeg bruger. Derudover vil jeg fremover præsentere smarte hacks, jeg har fundet online. Og muligvis teste dem først.

Blandt andet er der det snart berømte æblemoshack, jeg for nyligt har skrevet om. Kort sagt går det ud på, at man altså ikke behøver at skrælle æblerne, før de lægges i gryden og koges til mos. Ge-ni-fucking-alt!

I samme boldgade er der øllebrød. Jeg er vokset op med, at man skal skære skorpen af brødet og skære det i fine tern, inden man koger det. Newsflash: Man kan bare komme hele skiver brød i gryden. Resultatet bliver sgu det samme, når man koger det. 1-2-3 øllebrød (som med flødeskum på toppen er en helt okay snack, skulle jeg hilse (fra mig selv) og sige).

Min babyjogger er også et slags hack. Med sådan en kan man på én gang lufte barnet, købe ind, transportere sig – og få motion. God samvittighed på flere parametre på én gang.

Nu vil jeg i gang med at samle hacks ind, så stay tuned …

Og bare rolig: Det bliver ikke sådan noget som nedenstående 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Æblegrød/-mos - uden at skrælle et eneste æble!