Halvvejs!

Hello …

… it’s me …

Ej, okay, jeg har vist læst lidt for mange Adele-updates på facebook i dag. Jeg har ikke skrevet et eneste indlæg i … 10 dage? Kan det virkelig passe? Ja, det kan det vel, hvis seneste indlæg blev skrevet dagen inden, jeg skulle til scanning/mammografi.

Jeg skal blive lidt bedre til at holde kadencen. For godt nok tænker jeg, at der ikke rigtig sker noget. Men det gør der jo. Blandt andet var der en episode i dag, da jeg skulle have taget blodprøve i Køge (mere om det på et andet tidspunkt – det har noget at gøre med en sur lægesekretær, grædende Mimi og Carina, der følte sig meget trådt på). Og derfor bliver jeg nødt til at huske at skrive de små ting ned. Ellers vil jeg om nogle dage sikkert have glemt ex., at vi i dag fik vegansk og glutenfri aftensmad. I sundhedens tegn. Morten var not amused (han ligger lige nu i sofaen med chips og dip en armslængde væk – der skal jo være balance i regnskabet, ikk?).

Nå, men så’n i stikordsform er følgende sket siden sidst:

  • Mega positiv scanning, der viste, at cysten nu er nede på 19 mm. Hvilket vil sige, at jeg ramte totalt plet med mit gæt!
  • Jeg har valgt at stoppe træningen i kommunens genoptræningscenter. Det er for stressende at SKULLE af sted mandag og torsdag kl. 10. Især når man har en vis Mimi at tage hensyn til. Det er sgu ikke altid, hun lige synes, det er lur-tid, når det passer bedst med mine planer. Og det gjorde mig ret presset rent psykisk. Også fordi jeg så fik vildt dårlig samvittighed, hvis jeg ikke nåede derned. I stedet har jeg været ude og løbe nogle flere gange. Både med og uden Mimi. Det er nemlig slet ikke så slemt at løbe med barnevognen.
  • Jeg har været i en netværksgruppe for yngre kvinder med brystkræft. Vi skal mødes seks gange på Ringsted Sygehus. Det er SÅ fedt at erfaringsudveksle med andre i samme båd. Flere gange har jeg siddet og tænkt: ‘what, har hun det virkelig også sådan? Troede, jeg var den eneste!’
  • Jeg har skruet rigtig meget ned for kødet. Ikke fordi, jeg nogensinde har været den største meat lover, men nu kan der faktisk gå flere dage mellem, at jeg spiser kød. Og jeg er begyndt at tænke vegetariske retter ind i planlægningen af ugens aftensmad. I går fik vi pitabrød med falafel, og i dag fik vi (som tidligere nævnt) vegetarisk fried ‘rice’ (af blomkål).
  • Til gengæld er vi faldet lidt af på den ift. at juice. Der skal lige strammes op hér.
  • … Jeg kan ikke komme i tanke om mere …
  • Eller jo! Vores tulipaner er sprunget ud! ‘Whatever’, tænker I nok. Meeeeen det er kun fordi, I ikke har set dem. Siger det bare.

Og så lige et billede af skaldepande x 2 en tidlig morgen. Vi ligner hinanden, ikk? 😀

IMG_1214

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs!