Jeg kan godt se, at I kigger ...

Happy birthday to me …

Jeg fylder år i dag. 37 for at være helt præcis. Det er egentlig bare det, jeg vil fortælle 😉

Og så vil jeg lige vise, hvad jeg har fået i gave:

new_york_1Yes, yes (som man siger over there). En tur til ovenstående 😀

Foråret 2017!

… Og så vil jeg smutte tilbage i seng. Jeg er stadig helt mærkelig i kroppen efter kemo i fredags. Håber snart, det går over. Hader, HADER at have det sådan her. Jeg kunne ikke en gang spise en eneste bid af det kanelbrød, Morten havde købt til mig! Så er den helt gal.

3 kommentarer

 • sex

  What’s up everyone, it’s my first go to see at this website,
  and article is truly fruitful in favor of me, keep up posting these content.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Edyta

  Tillykke med fødselsdagen Carina. Sikke en dejlig gave du har fået. Det skal nok blive en fantalastisk tur til NY. Håber at du ellers havde en god dag. Kæmpe kram fra os 3 :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Felix

  Stort tillykke med fødselsdagen 🙂 sikke dog en dejlig gave at få – så har du noget at se frem til 🙂 Trælst med dine bivirkninger – jeg frygter den dag hvor mine kommer – skal have 2. behandling den. 3 maj 🙂 Rigtig god bedring til dig – håber snart du er på højkant igen 🙂 kram

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan godt se, at I kigger ...