Træt x 1000 ...

Græsenke!

Klokken 17 kom jeg susende ind ad hoveddøren, og mindre end et minut senere strøg Morten med et ‘hej-hej!’ ud af samme dør med hjelm på hovedet og skiene stikkende ud af den lille Peugeot.

Jep, den står på skiferie. For ham. For os andre går hverdagen videre. Så indtil søndag morgen er jeg alene med pigerne.

Holy shit.

Og jeg har ikke været så forudseende, at jeg har taget fri fra arbejde.

Holy crap.

Og Mimi havde måske – måske ikke – lidt tynd mave her til aften. Det var lidt svært at vurdere den store mængde lort, der var smurt op ad ryggen og gnedet ind i tøjet.

Holy fuck.

Nå, lige nu sover de alle tre. Jeg har lovet Caroline og Carla, at vi alle tre sover sammen i dobbeltsengen. Noget, der umiddelbart lyder super hyggeligt … lige indtil jeg bliver vækket af et ben, en arm, et barns mareridt, en mistet sut … eller noget helt femte.

Træk vejret dybt, Carina! Ingen panik. Én dag ad gangen.

Og så lige et mor/Mimi-selfie <3 Som man kan ane, er der for alvor kommet øjenvipper. Nu kan jeg i hvert fald bruge mascara! De har ikke den længde, jeg er vant til. Endnu. Mon ikke det kommer?

fullsizerender-13

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træt x 1000 ...