Nu med ugentlig fridag - win!

Fra den ene yderlighed til den anden ;)

c15b5f36-262e-4d5e-905b-71a76e5ef0b8

På det første billede nyder jeg min fødselsdag i Lissabon med høj sol og etparogtyve grader – på det næste nyder jeg en dejlig opvask, mens regnen siler ned udenfor, og pigerne skændes ovenpå.

Der er ikke mange dage mellem billederne. Måske endda kun lidt over et døgn.

Jeg havde fødselsdag i torsdags. Tillykke til mig! Sidste år brugte jeg det meste af min fødselsdag på at se film på en lille skærm, mens et kæmpe skrummel af et fly fragtede mig over Atlanten. Det var så deeeejligt at kunne koble helt af uden børn, så i år gjorde vi det igen. Det er jo ved at blive en god gammel tradition, hva’?

Turen til New York var i retrospekt lige ambitiøs nok, så i år vidste vi, at vi ville blive inden for Europa. Alle muligheder var i spil, men valget faldt på Lissabon. Jeg kan ikke huske hvorfor, men det var vist en kombi af godt vejr og gode flytider, der gjorde udslaget.

Så 4.30 torsdag morgen stod vi i lufthavnen … for at opdage, at vores fly var 2½ timer forsinket. Det er sådan noget, der ville irritere mig, hvis jeg havde børn med, men fordi det var en ren voksentur, var jeg sådan lidt ‘hey, så drikker vi bare noget mere kaffe’.

Sådan noget med forsinkelser er jo det, der kan ske. Meeeeen i og med at flyselskabet oven i hatten ni dage inden afgang aflyste vores hjemrejse – sådan bare uden videre, og vi derfor blev nødt til at købe tre gange så dyre billetter ved et andet selskab og samtidig mellemlande i Madrid – så er det ikke et selskab, jeg tænker, jeg vil flyve med mere.

Men af sted kom vi, og vi kom også hjem igen. I øvrigt sad vi hver for sig på begge flyafgange på turen hjem. Altså fra Lissabon til Madrid og fra Madrid til CPH. Jeg har aldrig forstået det med fordeling af sæder … Altså vi bliver placeret på to forskellige rækker – men der er ledige pladser ved siden af (en af) os. Hvorfor fanden så ikke sætte os sammen?

Få timer efter, vi kom hjem, kørte Morten til Tyskland, hvor han skal være de næste tre uger. Måske mere. Så nu er jeg græsenke. igen.

I denne uge har jeg rykket min fridag, så jeg holder fri i morgen i stedet for i dag. Fredag er der jo helligdag (store hvede dag, min favorithøjtid). Så de næste fire dage har jeg FRI!

Haaaaaalleluja!

bc91bd600203284143afbf1c3ab5d12f240bd3855aebef24f92a38748d60f658

Jeg havde ikke løbesko med i Lissabon, så jeg skal seriøst have catchet up! Jeg har kun løbet to gange de seneste ti dage. Og der er altså kun 2½ uger til mit maraton! Fuck.

Ses, jeg løber. I seng. Og i morgen løber jeg for real.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med ugentlig fridag - win!