Oooog lidt hurtig blær

Første kontrol…

… Er i morgen! Altså torsdag. Første gang, jeg skal ind til en læge, der (forhåbentlig) siger ‘tjek, tjek, tjek, vi ses om et halvt år’. Og så får jeg lige et halvt år ekstra foræret.

Det er faktisk sådan, det føles; At når man har været inde ved en læge, der har frifundet en, så er man rask helt ind til næste gang, man skal til tjek. Totalt in denial, men sådan er der vist rigtig mange, der har det.

Jeg er faktisk ikke nervøs over, at jeg skal op på Onkologisk i morgen. Helt seriøst. Det er sådan lidt en ting, jeg bare skal have overstået – på linje med en optikertid eller lignende. Faktisk er jeg mere nervøs, hver gang jeg skal til tandlægen. Det hænger helt sikkert sammen med, at jeg ikke skal have tjekket brysterne for knuder. Der er jo lige som ikke noget at tjekke.

Så kontrollen kommer sikkert til at foregå på den måde, at jeg kommer ind, vi taler lidt om, hvordan jeg har det, og så tjekker hun måske mine lymfekirtler, hvorefter jeg får udleveret antihormoner til det næste halvår.

Fordi jeg ikke har noget brystvæv, skal jeg heller ikke scannes eller have foretaget et mammografi – nogensinde! Og ved I hvad? Det er jeg ret glad for. Af en rigtig fjollet grund … Nemlig fordi, at hvis de ikke scanner, kan de jo ikke finde noget ‘forkert’. Er det ikke skørt? Men helt ærligt – den scanning har så stor betydning, så det vil jeg slet ikke kunne overskue. Ét billede vil kunne afgøre resten af dit liv. Eller rettere sagt: vil kunne afgøre, HVOR LANGT resten af dit liv er.

Nå, men jeg skal ‘bare’ til en almindelig kontrol. Den første efter jeg blev rask (eller hvad de nu kalder mig – ‘kræftfri’ tror jeg faktisk er den betegnelse, de bruger). Jeg skal til tjek på Onkologisk Afdeling i Roskilde. Da jeg også arbejder i Roskilde, tager jeg tjekket mellem nogle arbejdsopgaver. Rimelig køligt, ikk’?

Og apropos arbejde så arbejder jeg sådan en rigtig godt sted med gode forhold for medarbejderne – som blandt andet onsdagskage!

Jeg melder mig ofte til at være kagebringeren. Synes, det er SÅ hyggeligt at stå og bage tirsdag aften, mens Morten er til træning og resten af huset sover.

I dag resulterede det i denne:

img_2989

Hoooooly Mooooolyyyy.

En Snickerskage med så meget smør, sukker og chokolade i, at jeg ikke tør skrive det. Men altså en lækker lys bund med salte peanuts, blød (fløde!)karamel og tyk chokolade på toppen. Fuck mig, den var lækker!

Sig til hvis der skal en opskrift på banen;)

Men det bliver først efter kl. 13.10 i morgen. Og selv om jeg virker cool omkring kontrollen, så må I gerne sende mig en tanke og krydse to valgfri fingre.

4 kommentarer

 • Pia

  Ja tak til opskrift. -jeg er ikke bange for smør, sukker eller chokolade 🙂
  Dejligt at kontrollen gik godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Sender al positiv energi i heeeele verden + krydsede fingre og sån

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   TAK!!!<3 Beklager, jeg først svarer nu – må indrømme, at jeg fuldstændig glemte det.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oooog lidt hurtig blær