Ferie, dag 1 og 2.

Ferie, dag 3-4-5

Yes, jeg bruger lige dette forum som en slags dagbog over sommerferien. For kender I ikke det, at man efter ferien kommer tilbage på arbejde og skal fortælle, hvad man har lavet? Ja, man kan aldrig huske mere end ‘… og så spiste vi vist lidt for meget grillmad, haha. Ja, og vi var da også i Tivoli! Eller var det i påskeferien?’ Og selv om telefonen efterhånden har afløst kameraet (og lommeregneren og lommelygten og GPS’en og notesbogen og kalenderen …) så får man altså ikke kigget mere end én gang på de billeder, man tager. Jeg gør i hvert fald ikke. Kun hvis jeg lige lægger et par af de gode på Instagram. Eller facebook, hvis det går rigtig vildt for sig.

Uge 1 af de tre ugers sommerferie er ved at være forbi. Som jeg skrev i sidste indlæg, har vi været i Odense denne uge. Lige nu sidder jeg dog i Solrød igen. Det er sgu meget rart at være hjemme. Og det er, som om jeg først slapper HELT af nu. I eftermiddags slappede jeg så meget af, at jeg seriøst sad og nikkede i stolen ude i haven, da jeg lige skulle nyde solen. Kæft en bedstemor, hva?

Onsdag tog Morten og pigerne op til Fynshoved og kiggede på slanger – eller sådan noget. Mortens lillebror er sådan en, der er rigtig god til at finde dyr ude i naturen, og der er åbenbart god chance for at opleve dyr på Fynshoved. I hvert fald kryb. Jeg blev hjemme med Mimi. Klapvogn og ujævnt terræn (i regnvejr) er en ret dårlig kombi. Så i stedet gik Mimi og jeg en lang tur.

Torsdag kørte vi til Faaborg. Her besøgte vi Mortens moster og onkel samt pigernes oldefar. En mand på 93, der stadig bor hjemme – respekt! Om aftenen, da Mimi var lagt i seng, kørte vi andre ind til Odense C for at gå en aftentur. Tilfældigvis var der Torsdagskoncert i Kongens Have. Børnene syntes, det var ret fedt at gå tur med baggrundsmusik:) Der var bare rigtig god stemning.

Ja, og så var der fredag, hvor vi kørte en lille tur ind til Odense C igen for at drikke en kop kaffe og købe et pennalhus til Carla for et gavekort, vi havde. Hun forelskede sig dybt i en skoletaske, mens vi andre kiggede på pennalhus. Altså forelskede sig seriøst. Hun kunne ikke få øjnene og fingrene fra den  – så selvfølgelig købte vi den. Så nu er tasken til skolestart i august på plads – lækkert! Om aftenen tog vi hjemad. Morten, Carla og Mimi i bilen, og Caroline og jeg med tog og bus. Der var nogle forsinkelser undervejs, så selv om vi gik fra huset i Odense klokken 18.30, så trådte vi først ind ad døren her i Solrød Strand kl. 23. Det er sjældent, at Caroline har en af os alene, så hun syntes bare, det var super hyggeligt. Og det var det faktisk også 🙂 Man er sammen på en helt anden måde, når der ikke er søskende – eller en anden forælder – der bryder ind i samtalen eller blander sig i det, man laver. Vi burde gøre lidt mere i det med at være sammen med pigerne alene. Eller JEG burde. Morten har gjort det ind i mellem her de seneste måneder, mens han har haft meget tid hjemme.

De her træer, der står i Odense S tæt ved det nye sygehusbyggeri deler åbenbart vandene i Odense. Vist nok delvist fordi, de har været lidt dyre. Jeg elsker dem!

img_3582

Farve i Faaborg.

img_3588

Carla fangede en lille hornfisk (?) i havnebassinet i Faaborg.

img_3586

Det er faktisk et super fint havnebad, de har fået lavet. Med børnebassin, udspringstårn og endda sauna.

img_3593

Kirken i Faaborg. Carla ville ind og se, om Gud var hjemme. Hun går ret meget op i det med Gud i øjeblikket.

img_3591

Så er familien pomfrit på grillbar. Igen.

img_3589

Mini-pomfritten.

img_3590

Ved oldefar i Horne (lidt uden for Faaborg) blev vi budt på ‘en lille én’. Jeg sagde ja for at være høflig …

img_3594

img_3609

Aftengåtur med live baggrundsmusik.

img_3596

Forstadsbarnet bliver helt vild, når det ser levende dyr. Og det gør Mimi også.

img_3604

Kaffe i Odense C. Pigerne fandt hurtigt vandet 😀

img_3606

img_3605

img_3602

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie, dag 1 og 2.