Sommerferie!

Ferie, dag 1 og 2.

Ja, ja, vi kørte til Fyn søndag, så det burde jo være dag 1. Men jeg kan godt lide, at 1 falder på en mandag, så der starter jeg altså. Så kan søndag hedde 0. Det giver også meget bedre mening, egentlig. Altså at starte med at tælle fra 0.

Man ved, man holder ferie, når man mister fornemmelsen over, hvilken ugedag det er. Jeg skulle lige sidde og tælle på fingrene, før det gik op for mig, at det faktisk er onsdag i dag. En super frisk en af slagsen. Jeg har nemlig sovet til klokken 9 i dag. Oh yes. Fra klokken 23, tror jeg nok. Så 10 stive timer har jeg sovet. Kun afbrudt af Mimi, der vågnede klokken 7. Jeg registrerede, at hun sagde noget, overvejede kort, om der var en chance for, at jeg kunne sove videre – og vendte mig om på den anden side. Fandme lækkert!

Pigerne er gået totalt i ferie-mode. I aftes løb de rundt ude på vejen klokken 22.30 og sprøjtede vand på hinanden. Vi andre var så trætte, at vi bare lod dem gøre det. Jeg overvejede et øjeblik, om det virkede bare liiidt uansvarligt at lade to piger på 6 og 8 løbe gennemblødte rundt i undertøj på en villavej i Odense S en tirsdag aften klokken langt over sengetid … Men jeg blev enig med mig selv om, at det simpelthen var alt for hyggeligt til at tage sig af andres tanker.

Mandag tog vi ind til byen og gik lidt rundt. Det store mål var øreringe til Carla. Hun var fandme så sej! Hun sagde ikke en lyd, da de blev skudt i, og siden da har hun ikke talt om andet end hendes nye øreringe. Haha, det er helt seriøst. Jeg var ‘fanget’ med hende i bilen i halvanden time på vej til Legoland i går. Hun talte ikke om andet end øreringene! ‘Må jeg dreje dem nu?’, ‘Hvor gammel var du, da du fik øreringe?’, ‘Var du SYV år?! Jeg er jo kun seks’, ‘Var det ikke nogle flotte øreringe, jeg valgte?’, ‘hvad for nogle havde du valgt?’, ‘Hvordan så dine øreringe ud, da du fik huller i ørerne?’, ‘det gjorde faktisk ikke ondt. Jo, det gjorde lidt ondt. Men ikke så meget’, ‘Syntes du, det gjorde ondt, da du fik huller i ørerne?’ … Osv … Og selv om man svarer på alle spørgsmål, så bliver de gentaget senere. Det er jo lidt sødt, for det fortæller jo bare alt om, hvor stort det var. Men holdt kæft hvor kan man blive træt i hovedet …

Tirsdag var vi som sagt i Legoland. Vi havde egentlig besluttet ikke at tage af sted, da de lovede ret meget regnvejr. Men da vi stod op, var vejrudsigten lidt mere venligt stemt. Så vi tog en hurtig beslutning og kørte af sted. Det var SÅ hyggeligt. Især fordi, Mimi også kunne være lidt med og for første gang i sit liv ikke bare var hende, der skulle afledes eller holdes beskæftiget, mens de andre prøvede de sjove ting. Der var jo en del ting, hun også kunne prøve – eksempelvis alle de små forlystelser omkring Duploland.

Her er et par håndfulde snapshots fra de to første feriedage.

img_3580

img_3579

img_3578

img_3553

img_3556

img_3557

img_3571

img_3572

img_3573

img_3574

img_3575

img_3576

img_3577

img_3570

1 kommentar

  • Stine

    Fantastisk billede af Carla der beundrer sine øreringe. Nyd ferien

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie!