Kraftedeme ...

Kraftedeme …

Æv. Det, jeg frygtede, blev virkelighed.

Jeg har fået brystkræft. Ja, fandme. Jeg kan ikke rigtig forstå det … Og samtidig rammer det mig 1000 gange i løbet af dagen. Kræft, kræft … Sikke nogle pæne blomster … Kræft, kræft … Nå, nu vågnede babyen … Kræft, kræft … Kræft, kræft, KRÆFT.

Jeg ved, at det kan være helende at få tingene sagt højt. Det samme gælder med at få tingene ned på skrift.

Derfor denne blog, der kommer til at fungere som en slags dagbog igennem hele forløbet.

Korrektur, renskrivning og alt det dér gider jeg ikke. Oftest tror jeg bare, jeg vil skrive, skrive, skrive og så trykke ‘udgiv’ uden at læse det igennem en eneste gang. Så bliv ikke overrasket, hvis det bliver lidt rodet ind i mellem.

Tanken er, at de, der har et behov for at følge med i forløbet, kan klikke sig herind. Jeg ved nemlig, at det er svært for mange at blive ved med at spørge, hvor langt jeg nu er, og hvordan det nu liiiige var med den cyste og kemoen og østrogenen og …

Så: Læs endelig med.

 

2 kommentarer

 • Rikke F

  Hej. Meget inspirerende at læse din historie – jeg er selv i samme situation som dig. Er 36 år og venter på at komme i gang med min behandling. Dejligt at læse om dine oplevelser i forbindelse med behandling. Blev diagnostiseret for halvanden uge siden, så der er rigtig mange spørgsmål der melder sig konstant. Håber at din blog kan gi mig svar på nogle af dem 🙂 tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   Hej Rikke,
   Håber, du kan få lidt ud af at læse om mine oplevelser med det hele. Du vil hurtigt opdage, at der går hverdag i det hele. På en eller anden syret måde. Spørg endelig, hvis der er noget, jeg måske kan svare på 🙂 Mange knus herfra.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kraftedeme ...