Pik, pik, pik, pik ...

Det dér med håret …

Det slog mig, da jeg var i bad for en times tid siden: Jeg er begyndt at bruge shampoo igen. Aner ikke hvornår. Kort tid efter jeg klippede alt mit hår af, smed jeg alle mine hårprodukter ud. Shampoo, balsam, hårkur, mousse, spray … Jeg havde det sådan lidt: hey, det skal ikke bruges igen før om lang tid, så jeg gider ikke gå og glo på det hver dag, når jeg trækker skuffen ud for at hente min tandbørste. Nej, jeg smed dem faktisk ikke ud. Jeg gav dem til min søster.

Så jeg har bare brugt sådan noget body-halløj på issen. Også her de sidste måneder, hvor håret ellers er begyndt at gro. Men på et eller andet tidspunkt har jeg altså fundet en shampoo frem, som af en eller anden grund ikke er blevet smidt ud. Nu mangler jeg bare, det bliver så langt, at jeg skal til at bruge balsam også. Uuuuuhuuuu, det bliver vildt 😉

(Ja, jeg ved godt, jeg har brugt det billede tidligere, men jeg har ikke rigtig nogle nyere af mig selv, og jeg gider ikke tage et lige nu.

fullsizerender-10

Okay, nu tog jeg et alligevel. Eller: Jeg tog rigtig mange. Fuck, jeg ligner loooort! Så det bliver det her.

img_2703

Det er noget underligt noget det dér med hår. Da jeg var skaldet skænkede jeg det ikke mange tanker. Jeg levede vitterligt op til den dér ‘no hair, don’t care’. Ja, folk gloede. Og ja, folk jeg ikke kendte, var semi-akavede omkring mig (jeg har flere gange fået lov til at springe over i køen, og en enkelt gang fik jeg en service gratis, jeg ellers skulle have betalt for – udelukkende fordi jeg var skaldet). Men der var jo en grund til, at jeg var skaldet. Så jeg var ligeglad.

Men nu! Jeg er blevet mega selvbevidst, efter mit hår er blevet så langt, at det ser ud som om, det er med vilje, at jeg har den hårlængde, jeg har. Jeg kan ikke ‘gemme’ mig bag en sygdom mere. Ikke over for fremmede i hvert fald. Jeg har fanget mig selv i at have lyst til at fortælle om min sygdom til eksempelvis møder – kun for at kunne retfærdiggøre min underlige frisure. Heldigvis har jeg ikke ageret på min indskydelse endnu. Lidt stemningsdræbende ville det måske være.

Hahaha, jeg googlede ‘no hair don’t care’ for at se, om jeg kunne finde en meme eller lignende, der passede til indlægget. Og så poppede den her op:

59618626

Og apropos – jeg er faktisk flere gange blevet spurgt, om *alt* mit hår er kommet retur. Når folk siger *alt* på den måde, så ved man godt, hvad de mener, ikk?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pik, pik, pik, pik ...