WTF, Wish?!

Breast Friends …

“Et venskab for livet” har skribenten valgt at kalde artiklen. Jeg havde nok været mere frisk og kaldt den “Fire kvinder, fem bryster” eller lignende.

Teksten er fremtryllet af en meget sød journalist fra Kræftens Bekæmpelse. En aften først i september var hun (og en fotograf, som I kan se) på sidelinjen, da jeg mødtes med (nogle af) de piger, jeg har lært at kende under mit kræftforløb. Vi mødtes dengang i et netværk for yngre kvinder med brystkræft. Os er der nemlig ikke vildt mange af, og derfor tilbød Ringsted Sygehus at lægge hus til og formidle kontakt mellem os. Der var endda to sygeplejersker med til de seks første møder, vi holdt.

Jeg plejede at kalde det min brystkræft-mødregruppe. For lige som i en mødregruppe er vi vidt forskellige mennesker, der dog har én ting til fælles.

Artiklen kan læses her 

Inden længe er der Lyserød Lørdag, og det er derfor, Kræftens Bekæmpelse har valgt at tage vores historie op. I år er temaet nemlig ‘Breast Friends’. Altså vigtigheden i at have et netværk under sit brystkræftforløb.

På grund af manglende midler (går jeg ud fra) er Ringsted Sygehus desværre stoppet med at facilitere nye netværk a’la det, jeg var en del af.

Øv.

Men jeg kan kun opfordre til, at man så selv tager teten og opsøger noget af det samme. Og her er facebook et fantastisk redskab.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WTF, Wish?!