Pinsetur til Berlin

Blog? Hvilken blog?

Nu er jeg tre gange inden for den seneste uge blevet spurgt om bloggen. Og jeg bliver sgu så ærgerlig hver gang. Ikke over at folk spørger ind til den manglende aktivitet, for det er sgu fedt! Nej, jeg synes, det er dumt, at jeg ikke har prioriteret skriverierne de seneste mange måneder.

Ofte sker der noget, hvor jeg tænker ‘ej, det laver jeg et blogindlæg om’. Men på det seneste har der været langt fra tanke til handling. Altså kun på blog-området, for på mange andre punkter i mit liv er der sket rigtig meget.

Vi har for eksempel endelig fået solgt huset. Hvilket betyder, at vi er flyttet. Hvilket igen betyder, at indretning og istandsættelse har fyldt rigtig meget. Og så har vi været på en dejlig sommerferie i Østrig og Italien … Og … Ja, derudover er der jo bare hverdagen, som ræser af sted.

Hverdagen, som jeg ELSKER! Hvilket jeg kom til at sige til Caroline, der på ingen måde var enig. Men okay, hvilken 10-årig ville foretrække skole og restemad over ferie og is hver dag?

Jeg lover, at der ikke går 4 mdr., før jeg giver lyd fra mig igen. Ses.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pinsetur til Berlin