Halvvejs! ... Troede jeg ...

Billeder fra et kemoliv

Der er blevet efterspurgt flere billeder. Your wish is my command! 😉

Her er en bunke billeder fra de seneste uger. Der er lidt lyd fra Mimi i barnevognen, så der bliver måske ikke knyttet så mange ord til billederne (endnu).

IMG_1025 Smukke Caroline fyldte syv år 1. april. Tænk at vi har lavet hende … ‘Oooohlala,’ tænkte jeg, da jeg faldt over denne opskrift. Resultatet kan ses længere nede 😉 Joe & The Juice med Carla, der var stolt over sine nye solbriller. ‘Tag et billede af mig, mor, så jeg kan se, hvordan jeg ser ud’. En sød dame (pige? Det lyder så gammelt, når jeg skriver ‘dame’ – og hun er altså yngre end mig) skrev for nyligt til mig, at hun havde fundet en hue, der var huen over alle huer. ‘Så behøver du ikke andre’. <3 La familia <3 Kan ikke huske dagen, men kan se på Mortens tøj, at han lige er kommet hjem fra arbejde.  IMG_1053 Cookies i stakkevis! Carla blev hentet tidligt, og så fik vi (=jeg) lyst til at bage. Disse cookies med brunet smør er fantastisk gode! Der blev en ordentlig portion, så jeg har sørget for at fryse en masse ned, så der lige kan tages en op, når man (=jeg) har lyst til noget sødt til kaffen. Hahaha, ej, ‘sødt til kaffen’ – er jeg 80 år?IMG_1058 En aftengåtur med barnevognen blev lige lidt mere farverig med denne regnbue.IMG_1066Her er resultatet af opskriften længere oppe. Morten mente, det var en dødssynd mod den gode gamle hindbærsnitte. Jeg syntes, de var ok. Skulle dog lige være bagt noget mere (jeg kan godt lide, når dejen er lidt sprød). IMG_1076Oftest løber jeg ‘bare’ på stierne i områdets villakvarterer eller lignende. Forleden løb jeg til kalkgraven, der ligger nærmest lige i baghaven. Jeg nåede lige akkurat solnedgangen. Wauw! Billedet viser overhovedet ikke, hvor flot det var. Jeg tænkte: ‘Jeg skal da altid løbe herned’ … Og på næste løbetur tog jeg stierne igen. Haha, (dårlige) vaner er svære at ændre.IMG_1079 En dag bankede postmanden på med en pakke. Indholdet var ovenstående <3 OG et gavekort på en ispakke. Der er vist nogen, der kender mig 😉 En dejlig overraskelse fra nogle dejlige damer 🙂 IMG_1083 Caroline fik lov til at bestemme, hvad der var på menuen, da vi holdt hendes fødselsdag sidste weekend. Det blev running sushi (hvilket især jeg var glad for 😀 – eeeelsker sushi!)IMG_1097Min øjenvipper er begyndt at tynde lidt ud. Så jeg overvejer mit næste move. Extensions? Det nøgne look? Nogle gode forslag?IMG_1098Synes selv, den er mega sjov den hér 😀 Og den opsummerer ret meget mit forhold til min søster. Et forhold, jeg håber, pigerne også får.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halvvejs! ... Troede jeg ...