Jeg skal løbe maraton!

11,5 timer i en flyvemaskine med hende her … (Et indlæg, der skulle postes inden vores ferie ;))

Nedenstående indlæg har jeg ved et uheld haft liggende i kladder. Det skulle ellers have været postet inden vores ferie – som vi kom hjem fra i forgårs 🙂 Men nu kan det bruges som en teaser til et kommende indlæg om, hvordan det så gik at flyve (og rejse) med tre børn.

———

Vi rejser jo til USA på søndag. Denne gang alle fem. Og denne gang hele vejen over på vestkysten til San Francisco.

Fra SF kører vi et par timer mod syd og stopper først, når vi kommer til Monterey. Her bor Mortens faster, og her skal vi have base i en lille uges tid. En uge der bliver brugt på kun at hygge os med gåture til den hyggelige havn, udflugter til div. ting i nærområdet … og ikke så meget andet. Okay, rimelig afslørende, at jeg ikke har forberedt mig vildt godt 😀

Efter Monterey kører vi igen sydpå – denne gang gør vi stop i Santa Barbara, hvor Mortens kusine bor. Og herfra går turen så til pigernes højdepunkt, nemlig Disneyland! I Disneyland har vi booket et hotel inde i selve parken, så der bliver tryk på i tre dage (!) … Og det er så her, jeg er glad for, at Mimi stadig sover til middag, for så har jeg en undskyldning for at trække mig lidt ind i mellem. ‘Åååååh nej, nu skal hun sove. Jeg skal nok tage den, det skal I ikke tænke på. Hop I bare på endnu en rutchebane, mens jeg sidder herovre i det kedelige, stille (og solskinsfyldte) hjørne med en kop kaffe. Jeg skal nok overleve’.

Jeg håber, vi finder tid til også at slentre lidt rundt i LA. Altså det dér Hollywood Boulevard skal man næsten se, ikke?

Og efter 14 dage flyver vi fra LA og hjem til DK.

Men først skal vi jo af sted … Og det er i løbet af de seneste uger gradvist gået op for mig, at jeg på søndag fra klokken 12.25 skal sidde i 11,5 timer med Mimi på skødet. Hun er jo lige præcis for ung til at måtte sidde på sit eget flysæde. Og det er altså ikke, fordi hun er typen, der kan hygge sig med blot at sidde stille og kigge i bøger (hvilket 22-måneders barn kan i øvrigt det?)

Fuck …

img_3755img_3806img_3605img_3451

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg skal løbe maraton!