Work work work work work ...

10 fra telefonen

Jeg tror faktisk stadig, kemoen spøger. Eller rettere: Hele sygdomsforløbet gør. Min krop opfører sig i hvert fald anderledes, end den plejer. ‘Jeg er aldrig syg’ siger jeg normalt. Og det plejer at passe. Det er i hvert fald MEGET sjældent, jeg fejler noget. Jeg kan huske en rigtig slem lungebetændelse for seks år siden (fy for satan, hvor var jeg dårlig – i LANG tid!), og så havde jeg halsbetændelse for nogle år siden også.

Nå, men det kan jeg vist ikke påstå mere. Altså at jeg aldrig bliver syg. Jeg synes fandme, jeg rager alt muligt mærkeligt til mig. For tre uger siden fik jeg en aften den dér kradsen i halsen. I ved nok; hvor man tænker ‘Det kan gå begge veje det hér’. Og normalt falder det 4 ud af 5 gange ud til mig fordel, når jeg har sovet. Ikke denne gang. Næste morgen vågnede jeg med ørken i munden og næsebor så stoppede, at de ikke kunne pudses. Seriøst, når jeg forsøgte, pustede jeg så hårdt, at jeg fik propper i ørerne – uden snotten rykkede sig en millimeter i næsen. Så sej var den.

Det passede lige med, at jeg startede på arbejde. Så jeg sad og var rigtig klam og snottede og sukkede, mens jeg overvejede, HVOR seriøst man mon skal tage Otrivins anvisninger om max tre doser om dagen. Det gik der godt en uge med. Så begyndte det at lysne. Ingen trykken for panden, smagssansen på vej retur, dejligt!

Og så snart jeg var begyndt at nyde det … Så var der lige en lille kradsen i halsen igen …

Så NU er jeg for anden gang ved at få det godt igen. I dag har jeg kun sprayet mig i næsen én gang. Jeg kan i øvrigt anbefale den næsespray med menthol. Som den stærkt snottede Matas-pige sagde: ‘Den giver altså lige et ekstra kick’. Og det gør den!

Det minder mig om, at jeg var til et rutine-tjek på Onkologisk her for en uges tid siden, da jeg var på toppen af (en af) min(e) forkølelse(r). Lægen spurgte smilende, hvordan jeg havde det. Hvortil jeg sådan lidt i sjov-agtigt svarede: ‘Joooo, sådan ok. Jeg har bare den her forkølelse, der irriterer mig. Kan du ikke lige kigge på den, nu hvor jeg er her?’ Hun svarede ikke. Lagde bare hovedet på skrå på en spørgende måde. Uden at smile. Med det ene øje knebet en smule sammen. Og da hun havde siddet sådan nogle (lange) sekunder, blev jeg nødt til at tilføje: ‘Altså det var bare for sjov. Jeg har det fint’. Jeg var lige ved at tilføje ‘undskyld, jeg gør det aldrig mere’. Så var stemningen lige som lagt for den konsultation.

Pointen med dette indlæg var nu egentlig ikke min forkølelse.

’10 fra telefonen’ står der i overskriften. ’10’ henviser til billeder. På den måde kan man lynhurtigt danne sig et billede (hø, hø) af, hvad der er sket på det seneste.

Så her kommer de. De fleste med forklaringer.

Min sideskilning. Flot, ikk? 😉 

fullsizerender_1

Vi var i Lalandia for nyligt. Det var ikke så slemt, som jeg havde troet. Det havde sgu også været svært at leve op til, for jeg havde virkelig (!) frygtet det værste. Men her sidder pigerne eksempelvis og maler Monkey Tonkey-sparebøsser.

img_2216

Også Lalandia. Fra en tur i skoven, der lå lige ved siden af. Her skulle vi samle gran osv. til juledekoration. 

img_2219

Mimi! Det her billede tog jeg, fordi jeg pludselig syntes, hendes øjne havde skiftet farve fra blå til … en lidt grumset grøn/grå/brun? Tjek i øvrigt øjenvipperne!

img_2223

Caroline er startet til badminton. Og hun er faktisk ok til det, egentlig. Altså med tanke på, at hun kun har været der to gange. 

img_2227

Mimi er jo derhjemme med far, mens jeg er på arbejde. Der er det sgu rart at få sådan en status-sms ind i mellem. 

 

img_2250

Et screenshot af noget guldbestik, jeg synes er ret fint. Eller ja, messingfarvet kalder de det. Jeg ser guld. Det gode ved Søstrenes variant er, at det koster langt mindre end det, Bitz har på markedet. Og HVOR mange år vil man synes, guldbestik er fedt? Ja, okay, for evigt. 

img_2214

Et billede af min taskes indhold. Jeg kan simpelthen ikke huske, hvorfor jeg tog det … 

img_2212

Haha, åh, den bliver aldrig usjov!

fullsizerender

Og sidst men ikke mindst denne genistreg, jeg har begået mig for nyligt. Snickerskugler – UDEN SUKKER! OG UDEN SMØR! I stedet er der dadler, peanutbutter, 85 pct’s chokolade og nogle andre ting i. Ohmygod de var gode!  

img_2208

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Work work work work work ...