Status på brysterne

10 fra telefonen #6

Holy crap, min telefon er fuld af snapshots. 1000 stk rundt regnet. Jeg er ikke alt for god til at få slettet undervejs. Og fordi jeg har sådan en telefon med minimal lagerplads – , så når jeg ind i mellem til det dér panikøjeblik, hvor der kommer advarsler om, at jeg ikke har mere hukommelse. Altid lige når jeg er ved at downloade en meget vigtig app. Som et spil. Eller en shoppeapp. Som Wish. Som jeg har slettet igen af ren skam over alt det billige skrammel, postmanden skal fragte hjem til os i tide og utide.

(Jeg er dog siden kommet i tanke om nogle ting, jeg egentlig godt kunne tænke mig at kigge efter på Wish … Så jeg overvejer at hente appen igen … Mine standpunkter klistrer ind i mellem lige så godt fast som den 15 år gamle limstift, jeg fandt i skuffen forleden. Men altså; et mobilcover til 2,- plus porto!?)

Nå, men det var de billeder 🙂 Som altid har jeg taget de 10 seneste billeder fra min telefon.

Først et billede, jeg simpelthen ikke ved, hvorfor jeg tog … Mulig(sandsynlig-)vis fordi jeg lige skulle afprøve det nye Snapchat-filter … Som passede utroligt fint til min juletrøje 😉 

img_5046

Og vi bliver ved juletemaet. Jeg har bagt æbleskiver i weekenden. Jeps, helt fra bunden. Og nogle af dem var endda også runde. I hvert fald i nogle minutter, indtil de faldt sammen. Hvad sker der lige for det?! 

img_5055

Carla og jeg var ude og købe julegaver. Undervejs ville hun prøve lidt tøj i en butik. Den tørre luft kombineret med syntetisk tøj gjorde simpelthen hendes hår SÅ elektrisk. Jeg fik også en hel masse stød på kort tid. HADER det! 

img_5053

Var til julefrokost fredag. Bestilte veganer-menuen. Det fortrød jeg ikke! Nogle steder er virkelig gode til at tænke kreativt, når det kommer til mad uden animalsk indhold. 

img_5050

Et fint armbånd fra mig til mig 🙂 

img_5048

Kender I det? Man har lige købt juletrøjer til pigerne, fordi det er lidt sødt, at de går rundt og ligner omvandrende julestemning … For så at opdage, at deres trøjer er sat sindssygt meget ned allerede to dage efter. Pis.

img_5043

Så var det, at jeg skulle ud og tage nogle billeder af en mand til en artikel. Først kunne jeg ikke finde adressen – og da jeg endelig fandt den, mødte jeg dette skilt lige inden for døren. Pyt, jeg skulle kun op til 16. etage. 

(Historien er dog ikke så god, når jeg fortæller, at jeg fandt en anden elevator lige efter)

img_5041

Årets julekort skulle skydes. Det bliver sgu sværere og sværere, jo flere børn man får. 

img_5037

Vi har lige som alle andre også nisser. Og de laver ballade, gør de. De farver eksempelvis mælken blå. Hvilket er lidt dumt, når man gerne vil have mælk i kaffen. (Rookie mistake ikke at tage noget mælk fra, inden farven blev dryppet i kartonen)

img_5033

Denne dragt har alle pigerne brugt. Nu har vi sat den til salg. Jeg har med vilje sat prisen højt, så der ikke er nogen, der køber den. For den er fandme sød. 

img_5029

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på brysterne