Er bloggen til at finde rundt i?

10 fra telefonen #3

Så er der helt ukritisk tømt mobil igen:) Som altid har jeg taget de ti seneste billeder fra mobilen og klasket dem helt uredigeret ind i et indlæg. Nogle af dem har muligvis været postet på instagram også.

 

Først: Jo, jo … Der er ikke nogen, der skal komme og sige, at jeg ikke får noget for mine penge.

 

 

img_2689

Det er SÅ hyggeligt, at der er kommet forældreintra i institutionen også. Jeg er måske den eneste forælder i verden, der faktisk er lidt vild med forældreintra (det virker i hvert fald sådan, når man læser, hvad andre skriver om det), men hallo! På den her måde kan jeg følge en lille smule med i pigernes hverdagsliv, selv om jeg nærmest ikke kommer i vuggestuen, børnehaven og skolen mere.

img_2672

He, der kan man bare se … Man skal passe på med at poste billeder af sine nyopererede bryster i en lukket facebookgruppe om BRCA – hvor vi netop udveksler erfaringer omkring brystoperationer osv. Det fandt min søster ud af på den hårde måde i går 😉

fullsizerender-12

Fars daglige statusbilleder – de er guld værd! <3

img_2684

Mimi, altså …

fullsizerender-9

Når man skal til at skrive et indlæg og kommer til at klikke ja til en opdatering … Crap … Hvorfor er det, at de første 89 pct. tager syv minutter … og de sidste 11 pct. tager 2½ time?!

fullsizerender-11

Jeg tænker, hvor meget skrald Mimi har nået at spise, før Morten blev færdig med at tage billeder af hende? Meget, gætter jeg på.

img_2659

Hårbillede. Det er obligatorisk, ikk?

fullsizerender-10

Ja, vi har da flere børn end Mimi 😀 Caroline går til badminton hver mandag. Hun er ikke særlig god. Og hun synes faktisk, det er kedeligt. Men nu har vi lige købt indendørssko til hende. Så …

img_2675

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er bloggen til at finde rundt i?