Fejrer kampdagen med mit helt eget CVR-nummer

Status på livet som selvstændig

Man kan vel næsten fornemme det på min aktivitet herinde. Altså at enten går det rigtig godt med min lille biks – eller også går det så skidt, at jeg ikke vil lave en update om det. Sådan lidt lige som når man har deltaget i et maraton (ja, selvfølgelig udnytter jeg lige lejligheden til at gøre opmærksom på det. Igen). Får man gennemført, poster man finisher-billeder på alle tænkelige sociale medier (indtil for nyligt var mit profilbillede et foto af mig på podiet med armene over hovedet). Men har man et skidt løb, hvor man måske må udgå eller løber markant langsommere end normalt eller lignende, så holder man lidt lavere profil på den dér ‘jeg tager ikke selv emnet op, og hvis der går tilpas lang tid, så glemmer folk nok, at jeg deltog’-måde.

Nå, nu modsiger jeg vist lidt mig selv. For hvis det ovenstående holdt, ville jeg jo råbe højt til alle og enhver, hvor fantastisk det går.

For det går faktisk rigtig godt.

Altså jeg har mere travlt end nogensinde, føler jeg. Men sådan er det nok bare, når man skal bygge noget op og køre nogle kunder i gang.

Ja, kundeR i flertal. Jeg er så heldig (og dygtig, ikk’?), at jeg har kunder nok til, at det løber rundt. Tror jeg nok, for jeg har ikke helt fået sat mig ordentligt ind i alt det med moms og Skat – og hvad der ellers gemmer sig af ting, man skal betale.

Og jeg er så bange for at bruge penge, der ikke er mine, at jeg ikke har brugt en eneste krone af dem, jeg har faktureret. Haha, så kan jeg jo kun blive positivt overrasket, når regnskaberne skal laves.

Der er mange, der spørger mig, hvad jeg egentlig laver i min biks. Og det kan jeg godt forstå, for det er jo ikke alle, der kender min uddannelsesbaggrund eller ved, hvad jeg har lavet tidligere.

Jeg er uddannet journalist og har i +10 år arbejdet på blandt andet kommunikations- og reklamebureauer og i virksomheder. Primært med tekstforfatning og PR.

Og det er lige præcis det, jeg laver i Krúnufjall Kommunikation, som butikken hedder. Oh yes, bogstavrim und alles. (Jeg blev faktisk anbefalet at lave navnet om, fordi Krúnufjall er svært at stave til. I nogle få dage hed jeg derfor i stedet Milling Media. Men Krúnufjall er bare så stor en del af min identitet. Og det er jo fandme mig, der er chefen her, og jeg tror ikke, man kommer galt af sted ved at følge sin mavefornemmelse. Så Krúnufjall Kommunikation it is.)

Så jeg laver PR og tekstforfatning. Hvilket jeg er rigtig god til. Hele vejen fra at identificere, hvilke historier der skal fortælles og til at få dem formuleret og sendt ud i verden.

Det giver sgu et kick, hver gang det lykkes. Som forleden, da det lykkedes at få en kunde eksponeret i Go’aften Danmark. Det var fedt!

Nå, nu kalder arbejdet.

Og så lige et snapshot fra Langfredag. Hvor jeg i øvrigt fyldte 40. Bemærkede I lige, hvordan jeg fik den listet ind?

… som man siger. Hahaha, ej, okay …

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fejrer kampdagen med mit helt eget CVR-nummer