Status på livet som selvstændig

Pinsetur til Berlin

(Dette indlæg skulle have været udgivet for 2 mdr siden … men det lå så og kukkelurede i ‘kladder’. I stedet for at slette det, flytter jeg det nu. Sådan lidt forsinket;))

Bare mig og Caroline … Og så lige 25 svømmere og en håndfuld svømmemødre 😀

Jeg skulle nok have forudset det; At den tur til stævne i Berlin med Caroline og hendes svømmehold ikke ville blive den mor/datter-tur, jeg længe har drømt om.

Når man er 10 år vil man åbenbart hellere hænge ud med sine to jævnaldrende roomies og pjatte, lave Tik Tok-videoer, stå op kl. 5 om morgenen for at spille med drengene … og hvad sådan nogle fjantede piger ellers finder på.

Og selvfølgelig skal det være sådan <3 Ærligt talt ville jeg nok være bekymret, hvis hun hellere ville være sammen med mig og de andre voksne. Jeg elsker (!) at se, hvordan hun hvisker hemmeligheder i øret på veninden, og hvordan hun fniser og bliver rød helt ned på halsen, når de taler om drengene. Elsker det!

 

Vi tog turen i bus. Ankom natten til fredag, og kom hjem igen natten til mandag.

Fredag blev brugt på lidt historisk sightseeing inde i Berlin, mens lørdag og søndag gik ude ved svømmestævnet.

Det er kun anden gang, Caroline svømmer på langbane, og det er første gang hun svømmer udendørs. Men det gik rigtig fint! Jeg bliver så stolt, når hun hopper i vandet og performer på den måde til et stævne med 700 deltagere og mindst lige så mange publikummer. Hun lavede en masse PR(personlig rekord)-tider, men det var slet ikke det vigtigste ved denne tur. Det vigtigste var, at hun var med – og at hun hyggede sig så meget, at hun stadig smilede i hele det fregnede og solkyssede ansigt, da hun blev sendt af sted på cyklen til skole i morges – på trods af regn.

Jeg hyggede mig også! Det var vildt underligt at være helt uden børn. Men hold kæft, hvor var det også lækkert. Jeg fik gået en masse skridt, fik sol på næsen og fik spist alt for meget tysk chokolade. Og yoghurt. Jeg elsker tyske mælkeprodukter! Udvalget er bare større og mere mærkeligt syd for den danske grænse. Jeg købte en af dagene en milchreis (mælkeris) med karamelsovs (åh, den var god) og en yoghurt med (hold nu fast) birkes og marcipan. Jo, den var OGSÅ god. Bortset fra at de satans birkes altid sætter sig mere i mine tænder end i andres. Hvordan kan det lige lade sig gøre??

Og så kan man købe Coke Zero Vanilla i Tyskland!!! Øh, hallo! Få det lige til DK!

Berlin fik vi slet ikke set nok til. Vi må tilbage igen på et tidspunkt. Måske bare Caroline og jeg?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på livet som selvstændig