FriYAY eller friD'OH?

Pik, pik, pik, pik …

Carla for fa’en!

‘Mor, ved du hvad? Nogle gange, så løber jeg og X rundt i børnehaven og råber PIK-PIK-PIK, vi kan ikke lide PIK!’

Hvordan reagerer man lige, når man får sådan en serveret? Andet end at forsøge at lade være med at grine alt for meget.

Altså vi skal jo ikke hæmme pigerne i deres udfoldelser – og er det egentlig ikke ok at råbe PIK i en tid, hvor kvinder strikker tissekoner til hovedet?

Jeg er rimelig afslappet omkring pigernes sprogbrug. Vi har talt om, at der er ord, der kan såre eller støde nogen. Og at man skal prøve at tænke sig om, inden man åbner kæften – og være modig nok til at sige undskyld, hvis man glemmer det, og der flyver bogstaver ud af munden, som er sat sammen på en måde, så der er nogen, der bliver kede af det.

Derfor var det første, jeg studsede over, ikke ‘hvorfor siger hun det?’, men ‘hvor har hun lært det ord?’. Godt nok bander jeg en gang eller to i kvartalet (hahahaha, ååååh, hvor er det dejligt, at jeg helt selv bestemmer, hvordan jeg skal fremstå herinde. ‘Hende, der ikke bander. Og som pænt siger tak for mad, når hun har spist sine 600+ g. grønt om dagen’.) Men jeg bruger faktisk ikke P-ordet (skriver jeg og kommer så i tanke om, at PIK i kombination med ord som -hoved, -spiller, -lort, -idiot vist nok finder vej ud over mine læber. Men aldrig alene. )

‘Ved du, hvad pik betyder, Carla’.

‘Ja, det betyder gris,’ svarede hun med et smil.

Og så var den lige som lukket.

img_6199

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FriYAY eller friD'OH?