Hvad har vi dog rodet os ud i??

Nu søger vores hus officielt nye ejere

Kæft, jeg har syltet bloggen her. Jeg er simpelthen fyldt op med salg af det ene hus og renovering af det andet – og paniktanker omkring, hvad der sker, hvis der går noget galt med en af tingene. Hvilket der jo helt sikkert kommer til at ske. Altså at tingene bliver anderledes, end man har forestillet sig. Sådan er livet jo; Intet går, som man har planlagt, og livet er det, der sker, mens man har travlt med at planlægge det – som en klog mand engang sagde.

Nå, men det hus, vi bor i nu, er officielt kommet på markedet. Hvilket man har kunnet se på både facebook og instagram. Eller … Jeg har vist ikke delt det på instagram … Det må jeg lige gøre.

På søndag har vi åbent hus for første gang, og vi har såmænd også en fremvisning. Og som den optimist jeg er, tænker jeg, at vi har en underskrift allerede i næste uge. Nemt.

Sådan går det nok ikke. Men man har da lov at drømme.

Hvis man er nysgerrig efter at se, hvordan vores hjem ser ud, så kan man klikke her.

Del det gerne, hvis du kender nogen, der leder efter et fantastisk rækkehus med en eminent beliggenhed og søde naboer til begge sider.

Når jeg kigger mig omkring, kan jeg godt se, der skal ryddes op, hvis folk forventer, at der skal se ud som på billederne.

Tror vist lige, Mimi skal holdes i kort snor i timerne inden fremvisningen 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad har vi dog rodet os ud i??