Jeg har fået datoen for mine rigtige bryster!

Jeg har fødselsdag – og stikker af …

Okay, lynindlæg coming up …

Jeg har nemlig kun lige tyve minutter, til vi skal gå til gaten. Og skal også lige tisse inden, sååå …

Ja, vi sidder nemlig lige her lige nu:

image

Yes …

For præcis et år siden fik jeg nemlig denne gave – og det er den jeg skal til at indløse nu. Fire freakin’ overnatninger i Det Nye York.

Inden afgang har vi selvfølgelig nået den obligatoriske morgenfejring, hvor jeg lod, som om jeg sov, mens pigerne, Morten og svigermutter sang fødselsdagssang. Morten havde bagt købt boller og æblekage. Og der var lys og gaver og varm kaffe.

img_3166

Og så skulle vi ellers være tapre og sige farvel til pigerne. ‘Jeg kommer til at græde, når jeg skal sove,’ sagde Carla, da vi vinkede til hende i SFO’en. Og ja, det gør hun nok. Men det skal nok gå (gentager jeg for mig selv 1000 gange).

Nå, nu skal vi snart boarde. Vi skal ikke en gang sidde sammen! Altså i det første fly til Paris. I det næste har vi fået pladser ved siden af hinanden.

Argh, det kan godt stresse mig, at jeg ikke ved, hvem jeg skal sidde ved siden af. Sådan går det, når man tjekker ind halvsent. Der var nemlig kun to pladser tilbage i hele flyet. Altså bortset fra de dyre sæder. Og så tænker jeg: hvis vi havde ventet lidt længere, havde der så været udsolgt af de billige sæder, så de var nødt til at opgradere os?

Nå, nu sagde de i højttaleren, at flyet til Billund er aflyst. Bagagepersonalet strejker vist i Billund. Fuuuck, hvis det havde været her, og det havde betydet, at vi ikke kunne komme af sted – OMG!

Nå, NU tisser jeg snart ned over barstolen. Det vil alligevel være en lidt skidt start på ferien. Fuck, mine hænder er fedtede – jeg skal altid prøve 1000 håndcremer,  når jeg er i lufthavnen. Hjemme bruger jeg aldrig håndcreme. Altså virkelig aldrig. Jeg har nogle seriøst tarvelige og tørre hænder. Men når jeg skal rejse? Greasy hænder!

Ses! Jeg når måske ikke flere indlæg, før vi er hjemme. Men ellers er jeg at finde på Instagram 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået datoen for mine rigtige bryster!