'Ej, lad lige være med at være så sexy ...'

Jeg har fået datoen for mine rigtige bryster!

Det bliver bare et hurtigt indlæg. *Bip* sagde det i går på min telefon. Ja, eller hvad den nu siger, når der kommer en sms. *Ding*? *Bing*? Ej, nu kan jeg ikke lige genkalde lyden.

Men i hvert fald kom der en besked – fra e-boks! Uh, det er altid spændende. For det plejer at betyde indkaldelse til en undersøgelse eller sådan noget gejl. Og det var så også en indkaldelse … til operation! Endelig!

Jeg har været klar til operation siden midt i december. Der havde jeg nemlig gået med mine færdigekspanderede bryster i tre måneder. Men på grund af travlhed på plastikkirurgisk afdeling på Roskilde Sygehus (de har åbenbart mange brystkræftpatienter i øjeblikket. Desværre!), så har jeg måtte vente lidt på operationen. På grund af arbejde osv har jeg heller ikke selv været god til at ringe og rykke dem. Ikke at det bør være nødvendigt, men jeg VIDSTE bare, at det ville hjælpe at give afdelingen et kald og minde dem om, at jeg stadig eksisterer. Og altså render rundt med to saltvandsfyldte balloner, som trænger til at blive skiftet ud med silikone.

Så i går formiddags ringede jeg. Fik fat i sekretæren, der har ansvaret for tidsplanerne. ‘Jaaaa, vi har altså meget travlt, ser du …’ lagde hun ud. Jeg spurgte ind til muligheden for at blive overflyttet til et andet sygehus. Efter en hurtig ordveksling med en overlæge vendte hun tilbage i røret med et ‘det synes vi ikke, er en god idé. Vi vil gerne færdiggøre dig her. Jeg ser, hvad jeg kan gøre. Du hører fra mig i e-boks. Hej-hej.’

Og ja, der gik så kun nogle timer, før beskeden bippede/dingede/bingede ind på telefonen.

fullsizerender-16

 

Så om godt halvanden måned får jeg endelig de bryster, jeg skal have resten af livet. Altså det vil jo nok ikke se så meget anderledes ud, end det gør nu med ekspandere. Man kan faktisk ikke se, det ikke er ‘rigtige’ implantater. Selv i undertøj. Men rent psykisk gør det en forskel.

Det var sådan set bare det 😉

1 kommentar

  • Sidsel

    Uhhh fedt !! Dejligt at høre du endelig fik tid 🙏🏻

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

'Ej, lad lige være med at være så sexy ...'