72 timer til maraton!

Jeg gennemførte kraftedeme det marathon!

Hell yeah jeg gjorde! Jeg er SÅ stolt! Fandme!

… Okay, nu har jeg vist brugt min kvote af udråbstegn.

Det var så sindssygt. Og så surrealistisk. Og så ud af kroppen-agtigt. Og så fedt!

Dagen startede ellers lidt dramatisk, da min alarm, der nøje planlagt var sat til 5.30, ikke ringede. Jeg kom derfor først op kl. lidt i 6. Hvilket egentlig var en ok tid, da starten på løbet var 9.30, men alligevel gav det den dér lidt stressagtige fornemmelse af at være sovet for længe og at være i tidsnød.

Men jeg kom selvfølgelig derind i ok tid alligevel. Fuck, altså. Helt op til startskuddet følte jeg ikke, at det var virkelighed. Men lige pludselig var mine ben i løb – og det var de så i næsten 5 ½ time, indtil jeg luntede i mål. Med Carla i hånden <3

Ej, jeg må skrive en mere udførlig løbsberetning senere. Men nu skal jeg lige tage mig af Mimi, der har en hjemmehyggedag sammen med mig.

Så i stedet kommer der lidt billeder fra dagen:

Inden start:

img_6064

Halvvejsagtigt:

img_6072

Verdens bedste heppere:

img_6080

DONE!

img_6077

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

72 timer til maraton!