Da Mimi forsvandt - uden vi opdagede det

Hvorfor må man ikke brokke sig over vejret?

“Puuuha, kan du holde varmen? Harharhar … Jaaaa, altså nu må vi jo ikke brokke os over varmen … ”

Ovenstående har jeg hørt en million gange de seneste uger. Og selv ytret med jævne mellemrum, må jeg indrømme.

For på trods af at sveden er blevet en fast følgesvend – sammen med dårlig nattesøvn og en følelse af ikke at orke andet end at finde den nærmeste iskolde cola, skygge og som bonus en let brise – så er der en nærmest national enighed om, at vi IKKE BROKKER OS OVER VARMEN!

For det skal kraftedeme ikke hedde sig, at vi efter den belortede sommer sidste år skal være utilfredse med, at vi i år har sat den ene varmerekord efter den anden, samtidig med at der ikke er faldet en dråbe regn.

Nu har vi bare at nyde det! Sætte os ud i solen med en is, der smelter hurtigere, end man når at mobilepay’e for den og smile og se glade ud. Fandme ikke om vi skal søge ly i det nærmeste storcenter med aircon og blive derinde, til solen går ned. No way. Ud i varmen! “For det kan jo være, sommeren næste år bliver noget lort, og så vil vi ærgre os over, at vi ikke fik det hele med,” hvilket er ord, jeg OGSÅ har ladet forlade min mund.

Åhhahahaha, hvor jeg nyyyyyyder det. Jeg eeeelsker, at min hud spasser totalt ud på grund af solcreme, der tilstopper porerne. Og mmhmmm, hvor jeg bare glæder mig over, at Mimi med jævne mellemrum får sådan noget varmetyndskid, selv den strammeste ble ikke kan holde på. Oh yeah, win! Mine løbeture er også bare fryd og gammen for tiden. For ikke at tale om mine sko, der er surere end den mælk, jeg glemte på spisebordet i morges. Uh ja, og den daglige forventningens glæde over udsigten til at sove i et rum, der er +30 grader, fordi man har valgt at bo i noget nybyggeri, der er så godt isoleret, at det ikke kan komme af med varmen – uanset om ALLE vinduer og døre står åbne (hvilket så også betyder, at en vis Mimi forleden kunne gå på soloaftentur, uden vi opdagede det).

Hov, hørte jeg noget om varmerekord i morgen? FEDT, mand!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da Mimi forsvandt - uden vi opdagede det