Udskiftning af ekspandere - nailed it!

Hjemme igen – og av mine indbundne patter

Det var et hurtigt visit på sengeafsnittet denne gang. I modsætning til sidst – altså mastektomien, hvor ekspanderne blev lagt ind – hvor jeg var indlagt i en uges tid.

Jeg har sovet ret fint, faktisk. Dog ikke tungere end, at jeg blev vækket, hver gang en sygeplejerske listede ind på stuen for at se, om jeg stadig var i live. Det skete også kl. 5.30, hvor jeg så ikke kunne sove mere. Eller nej, jeg skulle faktisk tisse. Og når man først har været oppe og på toilettet, så er det svært at lægge sig til at sove igen. Synes jeg i hvert fald.

Jeg kom til at smile lidt over morgenmaden. Tjek lige disse boobs i smørret.

img_3370

Jeg havde det fint. Ingen smerter. Så jeg ventede egentlig bare på, at lægen kom ned og sagde god for, at jeg kunne udskrives. Det gjorde hun heldigvis allerede kl. 10. Og så var jeg ude!

Selv om jeg havde enestue, og de jo er søde nok på sådan en afdeling, så får jeg det altid sådan lidt ubehageligt rastløst på sygehuset. Sådan en snert af klaustrofobi. Det er svært at forklare, for jeg er jo ikke fanget. Altså jeg kunne jo bare tage min taske og sige ‘hej hej, jeg kører hjem’, men det er nok fordi, jeg er så autoritetstro, at jeg aldrig kunne finde på at tage derfra, før jeg havde ‘fået lov’.

Nå, men det fik jeg jo så heldigvis. Og nu sidder jeg her i sengen. Har lige sovet en lur på et par timer. Jeg er allerede lidt træt af at være snøret ind af både en stram bh og den dér strop, der skal holde brysterne nede og sammen. Kirurgen sagde, at hun var bange for, at de kunne finde på at søge ud mod armhulerne eller op mod kravebenene. Det lyder lidt for freaky til mig, så jeg holder bare ud med denne indsnøring de næste 4-6 uger – og håber så på, at temperaturen ikke ryger alt for langt op. Jeg kan jo ikke rigtig have noget ‘småt’ på overkroppen, uden især bryststroppen kan ses.

img_3373

Og ja, det er lægens tuschmærker, man stadig kan ane på min mave. Og den gule jod. Jeg skal helst vente med at gå i bad til i morgen, så det er vist meget godt, vi har sort sengetøj på herhjemme. Det smitter helt vildt af.

Nu vil jeg da lige se den sæson 6 af GoT færdig. Der er jo ikke sååå længe til, at 7’eren bliver lagt ud 😉

2 kommentarer

 • Signe Op.

  Du bliver fandme lækker! (Det lød på en måde lidt nedsættende… du er ikke – men du bliver! 😂) Nå, men sådan var det virkelig ikke ment.. 😉 Men for pokker, du må være øm. Av!
  Når jeg sidder her og kigger ned ad mig selv, spekulerer jeg over, om nordsøgende bryster virkelig er en dårlig ting? 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Carina

   He he, bare rolig, jeg læste det, som det var ment;) Tror jeg nok … 😀
   Jeg var faktisk ikke vildt øm. Underligt nok. Tror måske, ens smertetærskel rykker sig lidt efter sådan et forløb (?)
   Indtil videre er de blevet, hvor de skal. Men ja, du har ret – man skal vist ikke klage over bryster, der søger mod nord. Det gjorde mine gamle bryster i hvert fald ikke. Altså søgte mod nord. Det var, som om de ikke kunne komme hurtigt nok ned i jordhøjde.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udskiftning af ekspandere - nailed it!