Jeg har fødselsdag - og stikker af ...

Hjemme fra NYC – næsten

Man kan jo lige så godt bruge tiden fornuftigt, når man sidder i Amsterdam og venter på flyet hjem til Kbh, ikk’? Især når der er gratis wi-fi, og man ikke kan finde på flere hjemmesider at besøge. Og når ‘man’ er jeg. Der ikke har sovet et eneste sekund på flyet hjem. Fordi jeg ville udnytte, at jeg kunne se to film (Bad Moms og … ja, hvad fanden var den anden film … nå ja, La La Land!) og fire serie-afsnit. Okay, indrømmet, jeg kan heller ikke huske, hvad serien hedder … det er den med de dér forskerfyre, der bor sammen… Sheldon og de andre.

Shit, jeg trænger vist til at sove… Må håbe, det går stærk med security osv i København, så jeg kan nå at få et par timers søvn, inden pigerne skal hentes.

Mon de har savnet os? Det har faktisk ikke været så slemt for mig, som jeg troede. Jeg har formået at lægge alle bekymringer væk og bare ‘været’ i New York.

Og ja, det er fandme en fed by. Det må jeg give alle jer, der har lovprist den. Normalt er jeg ikke så meget for at rejse det samme sted hen flere gange (var det ikke også Dalai Lama, der sagde, man skulle besøge mindst ét nyt sted hvert år?), men lige præcis NYC er jeg ikke færdig med, kan jeg mærke. På trods af køligt og vådt vejr.

Lige præcis i dag skinnede solen, og der kunne jeg mærke, at New York i solskinsvejr skal opleves en anden gang.

img_3211

Der kommer flere billeder på et andet tidspunkt.

Nå, nu skal vi boarde. Tuttelut!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fødselsdag - og stikker af ...