Jeg er sgu ikke helt tilfreds med brysterne ...

Fra lortekemo til langsom maraton …

0258ff6c4e0e5f2a8eb5d79f99823118

Om otte dage gør jeg det. Løber det maraton, jeg har trænet til det sidste halve år.

Er jeg klar? Det ved jeg sgu ikke rigtig …

Jeg har løbet cirka fire gange om ugen. Brugt flere forskellige programmer. I en periode over fire-fem uger løb jeg et halvmaraton hver uge, hvilket jeg syntes var ret sjovt, når man tænker på, at det var den distance, jeg trænede op til for nogle år siden.

Min længste tur nåede ‘kun’ op på 27 km. Jeg havde ellers et mål om at nå op på de 30. Men altså de kloge siger, at 21 km faktisk er nok på langturene, så nu må vi se.

I dag løb jeg min sidste længere tur på ca. 12 km. Jeg skriver ca., fordi jeg ikke målte distancen i dag, men blot løb i hyggetempo med musik i ørerne. Fik da også afprøvet det tøj, jeg tænker, jeg skal have på. Og jeg fik også spist en af de ‘chews’ (energi-‘vingummi’), jeg skal have med til løbet.

Så alt i alt har jeg nok gjort alt ‘det rigtige’. Alligevel føler jeg mig ikke helt klar. Men det er vist meget normalt 🙂 Det, der nager lidt, er, at jeg ved, at jeg kommer i mål med en ret dårlig tid. Sådan lidt over de fem timer-agtigt. Hvilket jo selvfølgelig er under de seks timer, der er tidsgrænsen, men stadig meeeeget langsomt.

Jeg ER bare en langsom løber. Eksempelvis er min 5 km-tid på omkring de 30 min. På trods af, at jeg har trænet så meget det sidste halve år. Jeg tror seriøst bare, jeg er bygget til langsomt løb. For jeg kan sagtens løbe langt. Men hurtigt? Nej. Det kan da i øvrigt blive mit næste mål – altså at blive hurtigere.

I og med at jeg tænker, jeg skal løbe hele løbet langsomt og sikkert, så får jeg masser af tid til at opdatere instagram undervejs. Kunne det ikke være sjovt? Nej? Nå, men jeg gør det alligevel;)

Min profil på instagram er denne . Så følg endelig med 😉 Det skal nok blive sjovt. Jeg tænker på at komme med en update sådan cirka hver femte kilometer. Med mindre jeg går helt død, haha.

Nå, nu skal jeg til konfirmation med de her smukke piger <3

img_5997

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er sgu ikke helt tilfreds med brysterne ...