10 fra telefonen #3

Den dér bearnaise-hotdog

Ja, det skete nemlig; den dér sindssygt klamme hotdog med bøf bearnaise – eller bøf bearnaise med hotdog, potato/tomato.

Jeg linkede til opskriften forleden. Og jeg regnede faktisk ikke med, at jeg ville blive overtalt til, at den blev lavet.

Men det skete sgu. Og endda efter en eftermiddag med alt for meget fastelavnsbolle. Og ikke de dér små med en smule creme i. Næh nej, store, fede basser med rigtig meget flødeskum – og et hint af hindbær.

Det var det her, der gik ned:

Først en grydefuld bearnaise hen over pøllebrødene.

img_2753

Så kom der ribeye og stegte løg på …

img_2754

Derefter ost, hvorefter toppen af pølsebrødene kom på

Og så manglede der lige lidt sundt fedt, ikk? Så der blev penslet med smeltet smør og estragon.

img_2758

Et volia:

Ooooohlala:

Det er sådan nogle (instagram-)Boomerang-videoer, så jeg ved faktisk ikke, hvordan de fungerer her. Det får jeg at se om lidt, når jeg trykker ‘udgiv’.

Nå, hvordan smagte den så? Ikke så slemt, som jeg havde frygtet, faktisk. Men nu havde jeg også meget lave forventninger, så hvis den skulle være dårligere end det, skulle den smage decideret af tyndskid.

Morten prøvede at retfærdiggøre den med: ‘SÅ usundt er det jo heller ikke …’

Yeah okay…

Det bliver ikke noget, jeg gentager.

Og så er jeg sgu blevet klippet i går! Og billetterne til New York er bestilt! Flyver på min fødselsdag. Fandt sgu billetter til 5000 for to personer. Altså i alt! Godt nok med mellemlanding i Paris på vejen ud og Amsterdam på vejen hjem, men det er kun et stop på to timer. Det er sgu da billigt, er det ikke?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fra telefonen #3