Fra lortekemo til langsom maraton ...

72 timer til maraton!

Så går de sidste forberedelser i gang. I dag skal jeg ind og hente mit startnummer og snuse lidt efter en kasket af en slags. Jeg hader HADER eller at løbe med noget på hovedet, men jeg har kunnet læse mig til, at skygge til ansigtet kan være en fordel, nu hvor vejrudsigten lover sol og 20 grader.

Apropos vejret så er det sgu det, jeg gruer mest for😳 Jeg dur slet ikke til at løbe i varme – og slet ikke i direkte solskin. Jeg håber derfor, at der er lidt skygge på ruten – måske skal jeg bare hægte mig på en meget høj person og løbe lige i deres skygge?

Løbet starter heldigvis allerede 9.30, så der går nogle timer, før det bliver rigtig varmt. Men nu er jeg ikke den hurtigste løber, så uanset hvad kommer jeg til at løbe i eftermiddagsvarmen i minimum et par timer. Shit.

Nå, igennem kommer jeg nok. I aften vil jeg lunte den allersidste tur inden søndag. Den irritation jeg har haft i mit ene skinneben er på mirakuløs vis helt forsvundet, så der er ingen undskyldninger😉

Og psst… jeg tænker stadig, at jeg vil liveopdatere fra mit superlangsomme løb på Instagram

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra lortekemo til langsom maraton ...