Det dér træning, ikk ... ?

10 fra telefonen #3

Hvis I tænker, at disse indlæg kun kommer, fordi jeg ikke har tid/overskud til at finde på noget mere kreativt … Så tager I overhovedet ikke fejl!

Jeg har lige inhaleret en bagel med det dér lækre chili/cheese-brød – kender I det? Hvis ikke, så sørg for at komme til det! Nu skal jeg have færdiggjort nogle tekster og sendt dem videre. Og en en lille time kører jeg så mod Solrød. Ikke kun fordi, jeg gerne vil holde tidlig weekend – selv om det også er lækkert. Nææææh, Caroline skal optræde til noget MGP-halløj, som SFO’en har arrangeret.

Og jeg glæder mig heeelt vildt! Kan næsten ikke koncentrere mig om andet. Hvor er det skørt:D

De har forberedt sig flere uger, og vi har tilmed været ude og shoppe tøj til pigernes optræden (hun har lavet en gruppe sammen med hendes to bedste veninder i klassen). Og i aften tager vi alle på McDonalds. Shit, det bliver hyggeligt! (Og så prøver jeg lige at lade være med at tænke på, at Mimis eftermiddagslur nok går i vasken, og at hun derfor bliver liiidt belastende at have med på Mac’en. Jeg må bestikke hende med en nugget. Og ja, jeg HAR set, hvordan nuggets laves. Jeg er sgu ikke så sart, åbenbart. Hvis jeg var det, så ville jeg lade være med at spise pølser, efter jeg var på en pølsefabrik for nogle år siden. Det var seriøst klamt! Jeg siger ikke andet end: Der har været ikke så få indvoldsorm i de tarme, de fylder op med hakket biprodukt 😉 ).

Nå, med sådan et lækkert billede på nethinden vil jeg bare sige god weekend 😀

Som altid er billederne de ti seneste fra mobilen. Totalt ukritisk og uredigeret.

Jeg har bestilt sådan en collage af instagram-billeder. Der er reeeet mange skaldede hoveder på, synes jeg. Og ikke kun Mimis. Men altså, det er jo også det, der har fyldt mest i løbet af 2016.

img_2743

Mimi, for fa’en! (At det så er lige præcis en af de tallerkener, jeg har haft SÅ meget lyst til at smide ud de sidste mange år, taler vi ikke om ;))

img_2742

Hahaha! Morten sendte mig denne. Den passer i hvert fald på mig. Og når sådan nogle tegneserier er spot on, kan jeg godt få det sådan lidt: Hvor speciel er jeg så? Er jeg virkelig så mainstream, at jeg kan nikke genkendende til alle klichéfyldte satiretegninger? Åbenbart.

img_2741

Et af de obligatoriske billeder, jeg modtager i løbet af dagen på arbejde <3

img_2740

Sådan går det, når Carla vil øve sig på at sms’e. Hvad hun vil sige med ‘øl, sutteflaske og chokolade’ ved jeg ikke rigtig …

img_2739

Mimi vil endelig gerne stå på fødderne!

img_2733

Hahahaha! True! Og igen: hvor er jeg kedeligt ordinær.

img_2712

Oh yeah … Og jeg er her fire dage efter stadig øm!

img_2711

1 kommentar

  • Tine

    Dejligt med lidt aften læsning.. 😊 Pigerne var super seje i dag- dog vandt de ikke- meeen lidt gjorde de alligevel, ihvertfald hos os 🎉 Tak for en hyggelig tur på Mac’en.. Håber på lidt bedre mad på fredag.. 👍🏼 God weekend 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det dér træning, ikk ... ?